Vandaag komen er wat meer blogberichten online om jou van je NOT-SO-UTRECHT-wensen te voorzien. Daarom is deze donderdag niet alleen voor fissa-aanraders, maar ook voor een ander bijzonder plekje in Utrecht. The Colour Kitchen.

In de Utrechtse wijk Zuilen vind je aan het Prins Bernhardplein het restaurant The Colour Kitchen. De reden dat we jullie graag op de hoogte willen stellen van dit restaurant is omdat het niet alleen een restaurant is, maar ook een organisatie die echte maatschappelijke impact maakt. Het restaurant/hospitality-concept geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe start.

The Colour Kitchen Zuilen Restaurantzaal

Foto van Iens (via Iens kan je reserveren!)

De organisatie runt een ‘NO SOCIAL WASTE’ campagne. Dit houdt in dat iedereen de kans moet krijgen om zijn of haar talenten in te zetten. Deze talenten worden opgeleid tot horecaprofessionals met een diploma en staan zo weer enthousiast in de arbeidsmarkt.

Los van de maatschappelijke impact die The Colour Kitchen maakt is het restaurant an sich ook een enorme aanrader. Het eten is heerlijk. Je besteld er culinaire hoogstandjes met een brede keuze uit lekkere wijn. De pulled pumpkin, entrecote en dadelcake maken je nog een stukje enthousiaster over de organisatie.

Ten slotte is het restaurant in Zuilen een bijzondere en sfeervolle locatie. Het restaurant heeft een gezellige huiskamersfeer en een verzorgde uitstraling. The Colour Kitchen heeft overigens ook een locatie in de binnenstad aan de Oudegracht die er net zo sfeervol bij ligt!

Snel een kijkje nemen dus! Wat vond jij van deze blog en aanrader? Ben je zelf al eens bij The Colour Kitchen wezen eten? Zo niet, dan zijn hier voor jou nog de details:

Adres:
Pr. Christinalaan 1
3554 JL
Utrecht

Openingstijden:
Maandag 11:30–22:00
Dinsdag 11:30–22:00
Woensdag 11:30–22:00
Donderdag 11:30–22:00
Vrijdag 11:30–22:00
Zaterdag 11:30–22:00
Zondag 11:30–22:00