Deze maand geopend: Saar café & Deli.

Dit gloednieuwe toffe plekje heeft deze maand zijn deuren geopend. Met veel trots serveren Sandra, Ramon én een klein hecht team heerlijke gerechtjes en drankjes voor ieder wat wils.

Je kunt er terecht voor een kop koffie met een heerlijk stuk homemade taart, maar ook voor lunch en avondeten. De gerechten zijn van een klein formaat. Zo kun je meerdere gerechten proeven zonder al te snel vol te zitten. Vegetarisch, vegan, vis of vlees? Het is hier allemaal te vinden! Bij Saar koken ze graag met het seizoen mee en kiezen ze het liefst voor duurzame en schone producten.

 

Wij hebben er een goed verhaal bij: als we bijvoorbeeld een stuk vlees op het bord leggen, weten we dat er goed is omgegaan met het dier.

Voor een lekker borreltje ben je bij Saar ook van harte welkom. Doordat ze genoeg zit- en staplekken hebben, kun je hier goed drankjes drinken met een groep. Het drankassortiment is met veel zorg uitgekozen en gemaakt: zo hebben ze wijnen, biologische (huisgemaakte) frisdranken en bieren uit de streek.

Op dit prachtig mooie hoekje op de Catharijnesingel kijk je (als er geen auto’s voorbij rijden) zo de natuur in. Vooral met het mooie kleurspel wat zich nu voordoet is dit een erg mooi plekje om uit het raam te turen. Mocht je nou niet zo’n natuurmens zijn, neem dan vooral je knappe vriend, vriendin, huisgenootje, buurman, date of ander gezelschap mee om naar te kijken. En natuurlijk de gerechtjes mee te delen.

Wij zijn erg benieuwd wat jullie ervan gaan vinden, laten jullie het ons weten?

Eet smakelijk, alvast.

Locatie:

Catharijnesingel 81

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag – 11:00- 0:00

Voor het reserveren van een top avond bij Saar, moet je op de website zijn van dit nieuwe pareltje.