Hey jij daar! Wat leuk dat je een kijkje neemt op NOT-SO-UTRECHT!

Wij zijn communicatiestudenten Laura, Noortje, Jessie, Floortje en Bas en wonen in de Domstad. Na een tijdje zijn wij het standaard Utrecht en de Janskerkhof-beurs-tivoli-tips een beetje zat geworden. Om die reden is dit initiatief ontstaan.

Wij bieden jullie een kijkje in de niet-zo-typische kant van de Domstad. Voor jullie zoeken wij alle lokale hotspots uit, waar je het niet kan helpen om een foto te maken!

De site is onderverdeeld in verschillende kopjes. Zo vind je er verschillende activiteiten maar ook upcoming events. Wil je dat ene leuke artikel terugvinden? Kijk even rechts in je scherm of je kan vinden in welke categorie hij hoort te staan of klik op ‘zoeken’. Ik hoop dat je leuke idee├źn opdoet! Laat ons vooral weten wat jouw ervaringen zijn door ons een mailtje te sturen!

Naast activiteiten en evenementen is er ook een overzicht van de stad te vinden. Dit hebben we gedaan omdat voor veel mensen alle wijken in Utrecht (en waar je moet wezen) soms een beetje onduidelijk is. We hopen jullie op deze pagina te helpen om makkelijk van Lombok naar Wittevrouwen te komen (en met een goeie reden natuurlijk)! ENJOY!

Liefs,

Jessie, Bas, Laura, Noortje en Floortje

 

Heb je vragen, opmerkingen of ben je zelf enthousiast geworden door een mooi plekje? Vul onderstaand formulier in en let us know!

Wij doen ons best om zo snel mogelijk contact met je op te nemen!