De sint zat te denken wat hij jou toch eens moest gaan schenken. Schenken? Doe maar een biertje dan. En dan het liefst van De Bierverteller.

De biervertellers hebben een winkel op de Twijnstraat in Utrecht, de bierboetiek. De biervertellers die je hier te woord staan zijn niet verbonden aan een brouwerij of groothandel. Ze hebben dan ook geen voordeel bij het aanprijzen van bepaalde merken en brouwerijen. Ze bieden een geheel onafhankelijk bieradvies.

In de bierboetiek vindt je een groot assortiment aan bieren voor alle gelegenheden. En met een goed verhaal dus.

De Bierverteller neemt de bolhoed voor u af en heet u belachelijk graag welkom in zijn bierboetiek! Nee echt, u weet niet hoe welkom u bent.

Bier en spel, ja je hoort het goed bij de bierboetiek kan je ook verschillende spellen doen gericht op bier natuurlijk.

Bierquiz: laat je verassen door een overdaad aan interessante, grappige en vreemde bierfeitjes en doe een beroep op je bierkennis. Wie is de kenner van het gezelschap?

Aromatest: stel je neus op de proef. Met behulp van een aromaset leer je geuren als karamel, grapefruit en vanille herkennen. Ruik je ze terug in de bieren?

Pilsproef: nog steeds merkvast als je enkel je proefkunst laat beslissen? Je proeft drie pilsjes naast elkaar. Ben je in staat je eigen merk te herkennen?

Meesterproef: ben je een doorgewinterde bierproever? Dan wordt het tijd voor de meesterproef. Je proeft blind. Vind je de bieren terug op de lijst die voor je ligt?

Naast de toffe spellen die je dus kan combineren met dit heerlijke drankje, geven de biervertellers ook workshops voor jou en je vrienden en/ of familie.

Ga daarom vooral eens een kijkje nemen bij de Bierboetiek op de Twijnstraat. Ook met een blik op aankomende feestdagen, bier is een goed cadeau om te geven maar zeker ook om te krijgen.

Openingstijden:

Dinsdag tot en met zondag :  11:00- 19:00

Locatie:

Twijnstraat 47