De afgelopen dagen is het pijnlijk maar erg duidelijk geworden: de zomer is voorbij! Met gevoelstemperaturen van slechts 3 graden Celsius is het echt tijd geworden om je zomerjurkjes op te bergen en een warme trui aan te schaffen. Heel toevallig weten wij precies waar je hiervoor naartoe moet, namelijk naar Paperbird!

Paperbird is een hippe conceptstore (voor vrouwen), midden in het centrum die je de leukste items van dit seizoen aanbiedt. In deze winkel zijn verschillende merken te vinden die afkomstig zijn uit Amsterdam, Parijs, Kopenhagen en Berlijn. In tegenstelling tot veel winkels koopt Paperbird grotendeels duurzaam in. Dit betekent dat veel van deze merken een duurzaamheids keurmerk hebben en dus op een eerlijke manier geproduceerd worden.

Ben je snel uitgekeken op je kleding? Dat komt goed uit! Bij Paperbird komen namelijk elke week nieuwe items binnen waardoor je je blijft verrassen (iets minder goed voor de portemonnee – ugh).

Paperbird

De sfeer in de winkel is prettig en ongedwongen. De verkoopsters helpen graag waar nodig en maken de ervaring in de winkel erg aangenaam.

Naast kleding verkoopt Paperbird ook veel lifestyle spulletjes. Zoals planten, boeken, kaarsen, potten en mooie vazen. Verder is er een mooie collectie aan (betaalbare) sieraden te vinden.

Kortom voor ieder is hier wel wat te vinden – so no excuse – en neem hier vooral een kijkje!

Psst! Ken jij Paperbird en wil je graag bij meer van dit soort winkels shoppen? Lees dan snel over onze andere winkel-tip, Minre!

Locatie:

Oudkerkhof 40

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag/woensdag/vrijdag 11:00 – 18:00
Donderdag 11:00 – 20:00
Zaterdag 11:00 – 17:00
Zondag 13:00 – 17:00