Heb je bij Roxy ’79 Vintage of Blackfish niet gevonden waar je naar opzoek was? Neem dan een kijkje bij Vintage Island in de Zadelstraat.  

Eigenaar Jim Lenselink struint dag in dag uit vintagemarkten en warenhuizen af, opzoek naar de beste items om in zijn filialen te hangen. De items die in zijn winkel liggen komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit Scandinavië, Italië, Duitsland en zelfs Amerika. Zijn doel is om alleen de beste kwaliteit te selecteren zodat de tweede eigenaar en minimaal evenveel plezier van kan hebben als de eerste bezitter. 

Vintage Island winkel Utrecht

A look inside the Vintage Island store

Het assortiment is groots maar wel overzichtelijk gecategoriseerd op item, kleur en maat. Dit maakt het makkelijk om meteen te vinden waar je naar op zoek was of om juist rustig doorheen te scrollen om iets te vinden waarvan je niet wist dat je het nodig had. Het assortiment is slim afgestemd op de seizoenen waardoor je in de zomer Hawaï blouses kan vinden en in de winter retro skipakken. 

het kan zijn dat je wordt gevraagd voor een promotie foto voor op hun Facebook. Je mag dan jou Vintage Island-outfit laten vastleggen voor een korting. Prima deal als je shopverslaving niet kan wachten tot de 24ste van de maand. Neem een kijkje op hun Facebook en laat weten hoe jouw ervaring was!